Your Cart

Om Bassengspesialisten AS

Med over 25 års erfaring er Bassengspesialisten ditt komplette førstevalg nå du skal ha ditt eget svømmebasseng. Vi har markedets beste løsninger på drift, markedets mest solide leverandører på utstyr og innehar den kunnskapskapital som er nødvendig for å kunne gi deg en varlig løsning for investeringen din.

Vi kan organisere alt fra søknad om bygging av badebasseng til graving og installasjon av løsninger på kun få dager. I tillegg utfører vi alt av drift, vedlikehold, renovering og oppgradering av eksisterende svømmebasseng.

Alle våre komponenter er kvalitetsvarer fra bransjens største produsenter av utstyr til svømmebasseng, som AVI, SkyMirror, Procopi, Fluidra, Kripsol og Davey.

Bassengspesialisten innehar alle nødvendige godkjenningsmerker fra Direktoratet for Byggkvalitet. Sentral godkjenning av foretak er en frivillig kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket. 

Du kan lese mer om kravene til sentral godkjenning her. 

Vi anbefaler deg å velge en leverandør med de nødvendige godkjenninger i en slik prosess da sikkerhet og kontroll rundt slike prosjekter blir strengere og strengere, samt at din trygghet om at installasjonens/prosjektets kvalitet ivaretas.

Dersom du har tanker om å bygge et svømmebasseng i din hage bør du ta en titt på hva vi har å tilby – vi har alt du behøver – på lager!

For en totalpris på hele basseng-prosjektet i din hage; Kontakt oss i dag for et godt tilbud og en uforpliktende samtale..

Fyll inn skjemaet,
og vi tar kontakt med deg.

Bassengspesialisten har over 20 års erfaring
med bygging av basseng, service og tilbehør.