Your Cart

Darren Saines Hagedesign: Innovasjon og Ekspertise i Uterom

Darren Saines Hagedesign er en dynamisk designgruppe ledet av den anerkjente hagedesigneren Darren Saines. Teamet består av fire kreative sjeler som sammen designer og realiserer både små og store uteromsprosjekter for både privatpersoner og bedrifter. Fra takterrasser til familiehager, borettslag, barnehager og rehabiliteringssentre – ingen utfordring er for stor eller for liten for Darren og hans team.

Kreative Løsninger for Små Hager

Å designe små hager kan være spesielt utfordrende, men Darren Saines Hagedesign er kjent for sine kreative løsninger som gjør at selv de minste uterom ser større ut enn de faktisk er. Dette krever et øye for detaljer og en forståelse for hvordan hver kvadratmeter kan utnyttes maksimalt.

Prestisjeprosjekter og Bred Erfaring

Blant de større prosjektene som Darren Saines Hagedesign har stått bak, finner vi uteområdene til Sunnaas sykehus, MesterGrønns hovedkontor, CatoSenteret, Ragn-Sells´ hovedkontor og Sørlandets rehabiliteringssenter. Disse prosjektene er et bevis på teamets evne til å håndtere omfattende oppdrag med høy presisjon og kvalitet.

Moderne Teknologi og Trendbevissthet

Teamet bruker de nyeste CAD-programmene for å tegne sine design, og de holder seg alltid oppdatert på de nyeste trendene innen hagedesign. Dette, kombinert med deres lange erfaring og forståelse for ulike elementer som utepeiser, utekjøkken, spaområder, belysning, vannspeil og plantekasser, gjør dem i stand til å skape fantastiske hager som kan nytes hele året.

Fra Design til Ferdig Uterom

I 2017 utvidet Darren Saines sitt tilbud ved å starte datterfirmaet Darren Saines, som gjør det mulig å følge hele prosessen fra design til ferdig uterom. Dette gir kundene en unik opplevelse og sikrer at visjonen til hagedesignerne blir realisert til perfeksjon. Teamet består av håndplukkede prosjektledere, snekkere, gartnere, gravemaskinførere, murere og steinleggere, som alle jobber tett sammen for å bygge drømmehager.

Samarbeid med Bassengspesialisten

Darren Saines Hagedesign har samarbeidet med Bassengspesialisten AS i over 20 år, noe som har resultert i mange vakre og funksjonelle bassengløsninger for kundene. Darren selv har også et basseng fra Bassengspesialisten, noe som understreker hans tillit og tilfredshet med deres produkter og tjenester.

En Annerkjent Hagedesigner

Darren Saines er en av Norges mest anerkjente hagedesignere med utdanning innen både hagedesign og anleggsgartnerfaget fra England. Med over 34 års erfaring, hvorav 25 år i Norge, har Darren etablert seg som en leder innen sitt felt. Han har representert Norge i det prestisjetunge Chelsea Flower Show og mottatt en Silver Gilt-medalje. Hans ekspertise er også kjent fra TV-programmer som Norges Hagemester, Tid for hjem og God morgen Norge, samt hans rolle som VGs hageekspert.

Lidenskap for Private Hager

Selv om Darren har jobbet med store prosjekter, er det de private hagene som ligger hans hjerte nærmest. Som en jordnær person finner han stor glede i å skape vakre og funksjonelle uterom for mennesker som ønsker å tilbringe tid i sin egen hage. Med en lett forståelig kommunikasjonsstil og en smittende latter, møter han sine kunder med kvalitet og glede i fokus.

Darren Saines Hagedesign er et bevis på hvordan dedikasjon, ekspertise og kreativitet kan forvandle ethvert uterom til et lite paradis. Enten det er en liten byhage eller et stort bedriftsområde, er Darren og hans team klare til å skape magi.

Andre relaterte nyheter

Trenger du flere gode råd?

Vi hjelper deg med rådgivning, prosjektering og mye mer.

Fyll inn skjemaet,
og vi tar kontakt med deg.

Bassengspesialisten har over 20 års erfaring
med bygging av basseng, service og tilbehør.