Your Cart

Vi kunngjør stolt vårt partnerskap med Ecopoolcoatings i Norge!

Vi er begeistret for å kunngjøre at Bassengspesialisten AS nå er en stolt leverandør av Ecopoolcoatings produkter i Norge. Dette partnerskapet vil gi kundene våre tilgang til noen av de mest innovative og bærekraftige bassengbelegningsproduktene på markedet.

Ecopoolcoatings er en ledende produsent av miljøvennlige bassengbelegg og har en lang historie med å levere høykvalitetsprodukter til kunder over hele verden. Selskapets produkter er laget av naturlige, biologisk nedbrytbare materialer som ikke inneholder skadelige kjemikalier, og de har en overlegen motstandsdyktighet mot alger og andre vekster.

Vi er spesielt begeistret for å tilby Ecopoolcoatings EPDM-bassengbelegg til våre kunder. Dette belegget er laget av et gummi-materiale som er slitesterkt, fleksibelt og vanntett. Det er en ideell løsning for både nybygg og renovering av eksisterende bassenger, og det kan tilpasses for å passe til alle former og størrelser av bassenger.

Ved å tilby Ecopoolcoatings produkter, kan vi gi kundene våre en mer bærekraftig løsning for bassengbelegg, samtidig som vi opprettholder vår høye standard for kvalitet og pålitelighet. Dette partnerskapet er en del av vår fortsatte innsats for å utvide produktutvalget vårt og gi kundene våre flere alternativer som passer deres unike behov.

Vi er stolte av å være en del av Ecopoolcoatings distributørnettverk, og vi ser frem til å samarbeide med kundene våre for å finne den beste løsningen for deres bassengbehov. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om vårt sortiment av bassengbelegg og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste bassengprosjekt.

Før og etter

Andre relaterte nyheter

Trenger du flere gode råd?

Vi hjelper deg med rådgivning, prosjektering og mye mer.

Fyll inn skjemaet,
og vi tar kontakt med deg.

Bassengspesialisten har over 20 års erfaring
med bygging av basseng, service og tilbehør.